Remake Star Wars: Knights of the Old Republic údajně vyvíjí studio Aspyr
Novinka Remake Star Wars: Knights of the Old Republic údajně vyvíjí studio Aspyr

Remake Star Wars: Knights of the Old Republic údajně vyvíjí studio Aspyr

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známý novinář Jason Schreier přináší nové informace.

Reklama

Spekulace o zatím neohlášeném remaku kultovní klasiky Star War: Knights of the Old Republic se stále množí a na povrch vyplývají nové informace. Už v lednu přišli autoři podcastu B.O.B. the Podcast s tvrzením, že někde vzniká remake Star Wars: Knights of the Old Republic. Současně s tím novinář Jason Schreier uvedl, že by nikdo z nás neuhodl, který tým na remaku pracuje.

A právě Schreier teď přináší nové informace. Jako host v podcastu MinnMax potvrdil dřívější spekulace o tom, že na remaku Knights of the Old Republic pracuje studio Aspyr. "V tuto chvíli je to veřejné, v zásadě jsem potvrdil, že Aspyr, společnost, která pracovala na spousty portech KOTOR her, pracuje na remaku," sdělil v podcastu Schreier.

Aspyr Media v poslední době stále zvětšuje svůj tým. I nadále hledají nové zaměstnance, kteří by pracovali ve všech oblastech vývoje her. Přesto je hra nepochybně pořád ve fázi rozpracování a na nějaké oficiální představení si budeme muset ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama