Novinka Remaster Beyond Good & Evil vyjde již zítra

Remaster Beyond Good & Evil vyjde již zítra

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vylepšená verze zamíří na PC i konzole.

Reklama

Ubisoft v listopadu loňského roku prozradil, že pracuje na vylepšené verzi hry Beyond Good & Evil, o které jsme se podrobnosti měli dočkat někdy letos. Více než půlroční mlčení bylo nakonec prolomeno koncem minulého týdne, kdy francouzský vydavatel zveřejnil premiérovou ukázku, datum vydání i další podrobnosti.

V první řadě stojí za pozornost, že vylepšená verze s názvem Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition vyjde již zítra 25. června na PC (Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Ačkoli bude hra zatím k dispozici pouze digitálně, tak Ubisoft ve spolupráci s vydavatelstvím Limited Run Games plánuje také uvedení fyzické edice, kterou si bude možné předobjednat od 12. července.

Oproti původní verzi hry z roku 2003 se remaster pochlubí až 4K rozlišením nebo podporou 60 FPS, kterou doplní vylepšené zvuky, grafika i ovládání. Mezi další novinky se zařadí automatické ukládání, možnost přeskakovat filmečky nebo podpora funkce cross-save napříč platformami.

Remaster Beyond Good & Evil vyjde již zítra
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama