Dead Rising Novinka Remaster Dead Risingu obdržel trailer a datum vydání

Remaster Dead Risingu obdržel trailer a datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři lákají na moderní grafiku i vylepšenou hratelnost.

Reklama

V průběhu akce Capcom Next: Summer 2024 se hráči dočkali plnohodnotného představení vylepšené verze prvního dílu série Dead Rising, kterou japonská společnost odhalila prostřednictvím krátkého teaseru minulý týden. Vývojáři lákají na moderní grafiku, která nabídne vylepšení obličeje, nasvícení, stíny, animace i podporu 4K rozlišení a 60 FPS.

Dílčích změn se dočká také hratelnost, která by však měla v jádru zůstat věrná stylu původní hry. Autoři v průběhu prezentace zmínili například možnost mířit, střílet a zároveň se pohybovat, což v původní verzi možné nebylo. V součtu by mělo jít o poctivý remaster, který by v některých oblastech dokonce mohl splňovat očekávání od plnohodnotného remaku.

Vývojáři věří, že může vylepšená verze oslovit fanoušky původní hry i úplně nové hráče, kteří dosud se sérií neměli tu čest. Kromě výše přiloženého traileru došlo také k odhalení přesného data vydání, které bylo stanoveno na 19. září letošního roku, kdy Dead Rising Deluxe Remaster vyjde na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Cena byla stanovena na 50 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama