Remaster Shenmue I a II HD může vyjít v letošním roce
Shenmue Novinka Remaster Shenmue I a II HD může vyjít v letošním roce

Remaster Shenmue I a II HD může vyjít v letošním roce

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nový střípek informací možná potvrzuje letošní termín vydání.

Reklama

Na blogu a na stránkách on-line prodejce Rice Digita se objevila zpráva, pocházející z "důvěryhodného zdroje, blízkého Atlusu USA" ohledně vydání remasterů her Shenmue a Shenmue II. Podle něj vyjdou obě hry v HD rozlišení ještě v roce 2017.

Na webových stránkách se uvádí, že by obě hry mohly vyjít jako komplet a ne odděleně. Také je velmi pravděpodobné, že k němu dojde někdy kolem, spíše před, vydáním Shenmue III. Na stránkách je také uvedeno, že je "bezpečné předpokládat vydání na PC přes Steam" a že prozatím neexistuje ani nejmenší náznak, že by se remastery objevily na jakékoliv jiné platformě.

Autor článku ohledně uniklých informací již předtím prozradil vydání hry King of Fighters XIV několik dní před jejím oficiálním oznámením.

Jen připomínáme, že si Sega již v lednu registrovala pár domén, souvisejících s remastery Shenmue: ShenmueHD.com a ShenmueRemastered.com.

Dlouho očekávané pokračování série Shenmue je ve vývoji ve studiu Ys Net a v současné době je vydání naplánováno pro PlayStation 4 a pro PC na letošní prosinec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama