Remedy přiblížilo, jak postupuje vývoj různých projektů v čele s Alan Wake 2
Alan Wake 2 Novinka Remedy přiblížilo, jak postupuje vývoj různých projektů v čele s Alan Wake 2

Remedy přiblížilo, jak postupuje vývoj různých projektů v čele s Alan Wake 2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se hry už příští rok?

Reklama

Finská společnost Remedy ve své finanční zprávě poodhalila, jak postupuje vývoj aktuálně rozpracovaných projektů. V první řadě studio potvrdilo, že vydání druhého Alan Wakea je stále v plánu na rok 2023. Vývoj hry se aktuálně nachází ve fázi plné produkce.

Dalším titulem, který aktuálně v Remedy vzniká, je hra s označením Codename Condor. Půjde o multiplayerový spin-off titulu Control z roku 2019. Vývoj se stále nachází ve fázi ověřování konceptu, ale brzy by se měl posunout do další fáze.

Ve studiu vzniká rovněž plnohodnotné pokračování Control, které je aktuálně ve fázi konceptu. Po úspěšné rané fázi se vývojářský tým postupně rozrůstá a vývoj začíná nabírat na obrátkách.

Remedy ve zprávě zmiňuje také připravovanou free-to-play kooperativní multiplayerovou akci s označením Vanguard, která vzniká ve spolupráci s čínskou společností Tencent. I v tomto případě ale hra ještě nepřešla do plné produkce a stále se nachází ve stádiu ověřování konceptu.

Posledními rozpracovanými projekty jsou před nedávnem oznámené remaky prvních dvou dílů série Max Payne. Jejich vývoj není příliš daleko, ale dle Remedy pokračuje dobře. Vývoj v tomto případě financuje Rockstar.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama