Resident Evil 7 v traileru pro Gamescom a nové screenshoty
Resident Evil 7 Novinka Resident Evil 7 v traileru pro Gamescom a nové screenshoty

Resident Evil 7 v traileru pro Gamescom a nové screenshoty

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

20

Seznamte se s Marguerite Baker a s další záhadnou postavou.

Reklama

Díky letošnímu Gamescomu vydal Capcom nový trailer a screenshoty z chystané hry Resident Evil 7: Biohazard. Nové video nám poskytne trochu hlubší pohled na hororovou podstatu hry. Také nás seznámí s Marguerite Baker a další záhadnou ženskou postavou.

Resident Evil 7 je zasazen do podivného domu s plantážemi v Dulvey v Louisianě, který obývala rodina Bakerů, včetně Jacka a Marguerite. Ale její obyvatele již delší dobu nikdo neviděl a ani o nich neslyšel. Není moc jasné, kdy se mohli ztratit. Jedna věc je ale jasná hned od začátku - s tímto domem není něco v pořádku. Kdo je ta tajemná dívka a co po Marguerite vlastně chce?

Resident Evil 7 má být pro celou sérii Resident Evil určitou obnovou, návratem ke kořenům má znovu otevřít pomyslené dveře ke skutečně děsivému hororovému zážitku. Posun k dramatičtějšímu tónu má zajistit také pohled z první osoby a fotorealistická grafika, kterou má pohánět RE Engine, nový engine od Capcomu.

Resident Evil 7 ztělesňuje celou sérii díky použitým herním prvkům, průzkumu a hlavně díky napjaté atmosféře, která před více než dvaceti lety vytvořila žánr survival hororu. Kompletní obnovou tradičních herních systémů má být tento survival horor posunut na další úroveň.

V loňském roce navíc mohli fanoušci vyzkoušet technologické demo KITCHEN pro PlayStation VR. Toto demo bylo vytvořeno pomocí VR nástrojů enginu RE Engine a stalo se základem, na kterém vývojářský tým Residentu Evil vytvořil všechny smysly pohlcující hororový zážitek.

Uvidíme jestli se tvůrcům podaří dostát svým slovům a dodat nám znepokojivě realistický zážitek, který bude „definovat novou éru hororové zábavy”.

Plná hra Resident Evil 7: Biohazard vychází celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a PC 24. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama