Retro závody Hotshot Racing vyjdou již na jaře
Novinka Retro závody Hotshot Racing vyjdou již na jaře

Retro závody Hotshot Racing vyjdou již na jaře

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Závodní hra v retro stylu vyjde pro PS4, Xbox One, Switch a pro PC.

Reklama

Vydavatel Curve Digital a vývojáři z Lucky Mountain Games a Sumo Digital nově oznámili retro závodní hru Hotshot Racing. Vyjít má již letos na jaře ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pouze přes Steam pro PC.

Hotshot Racing je od prvního pohledu silně inspirována klasickými arkádovými závodními hrami s polygonovou grafikou, ale bez ohledu na platformu, na jaké budete brázdit silnice, udrží framerate na plynulých 60 snímcích za sekundu.

Hotshot Racing je vytvořena tak, aby napodobovala klasické 90kové arkádové závodní hry. Na výběr bude osm různých předdefinovaných řidičů, každý s jedinečnou osobností a několika rozmanitými vozidly. Soundtrack nabídne 16 skladeb a na samotné závodění bude kromě hry jednoho hráče i několik multiplayerových režimů (online i offline, včetně lokální kooperace pro čtyři hráče na split-screenu).

K dispozici je tedy tradiční Grand Prix režim, kde se závodí na několika tratích na několik kol, a dále režim Time Trial, kde se budete snažit dokončit kolo co nejrychleji a postoupit v online žebříčcích. Nakonec jsou tady dva speciální režimy: Cops and Robbers, kde se zločinci musí vyhnout zajetí a získat peněžní bonus, zatímco se je policie snaží zastavit, a režim Drive or Explode, kde musí hráči v určitém čase projet kontrolní body aby neexplodovali.

Zdroj: Curve Digital

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama