Returnal Novinka Returnal má datum vydání

Returnal má datum vydání

Martin Pritula

Martin Pritula

11
Platformy PlayStation PlayStation 5

Na další PS exkluzivitu nebudeme muset dlouho čekat.

Reklama

Jednou ze zajímavých ukázek, kterou jsme dnes mohli spatřit byla i střílečka z pohledu třetí osoby s roguelike prvky zvaná Returnal, která vyjde exkluzivně pro PlayStation 5. Hru jsme mohli poprvé spatřit již na červnové akci PlayStationu, přičemž byla opakovaně prezentována jakožto titul, na který nebudeme muset dlouho čekat a vskutku. Prostřednictvím nové ukázky hratelnosti jsme se dočkali spuštění předobjednávek a oznámení data vydání, jež spadá na 19. března příštího roku.

Oficiální popisek hry:

Po nouzovém přistání v tomto formujícím se světě se musí Selene vydat na cestu za svobodou skrze nehostinnou krajinu prastaré civilizace. V naprosté izolaci a o samotě musí zuby nehty bojovat o přežití. Znovu a znovu se jí to nedaří – a tak je nucená s každou svou smrtí svůj boj opakovat.

Během neúnavné hry s roguelike prvky objevíš, že kromě planety se s každým novým cyklem mění i předměty, které máš k dispozici. Každá nová smyčka tě konfrontuje s novými kombinacemi, jež tě postaví na hranici tvých možností, i novými souboji, které prověří tvé schopnosti strategického uvažování.

Temná krása rozpadajícího se světa všude kolem tebe je napěchována výbušnými překvapeními a oživena strhujícími vizuálními efekty. Od riskantních přestřelek s kulkami létajícími všude kolem přes hrozivé zvraty po průzkum neúprosných prostředí. Čeká tě dobrodružství plné prozkoumávání, objevování i soubojů, během kterého narazíš na tajemství na každém kroku.

Navrženo pro extrémní znovuhratelnost: procedurální svět hry Returnal tě pokaždé přiměje smést prach porážky ze tváře a s každým dalším znovuzrozením se vrhnout do neustále se měnících výzev.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama