​R​ežisér Yakuzy ​promluvil o ​​nové h​ře​: „Příběh je dokončen​."
Yakuza: Like a Dragon Novinka ​R​ežisér Yakuzy ​promluvil o ​​nové h​ře​: „Příběh je dokončen​."

​R​ežisér Yakuzy ​promluvil o ​​nové h​ře​: „Příběh je dokončen​."

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Několik poznámek měl i k nové konzoli PlayStation 5.

Reklama

Generální režisér série Yakuza Toshihiro Nagoshi se během posledního vysílání pořadu Sega-Nama podělil o několik nových informací o nové Yakuza hře, kde můžeme v hlavní roli vidět Ichibana Kasugu. Tato hra je vyvíjena primárně pro konzoli PlayStation 4, ale Toshihiro Nagoshi utrousil i několik dalších poznámek na adresu PlayStationu 5. Záznam pořadu můžete zhlédnout níže v novince.

Co se týče Yakuzy s Ichibanem Kasugou, tak příběh je konečně hotový a vývoj je nyní ve fázi vytváření a nahrávání lokalit a většina hlavních částí je již namluvena a zaznamenána.

Podle slov Toshihira Nagoshiho to tentokrát bude úžasné. Hlavním důvodem je obsazení některých neobvyklých a nečekaných postav, které dokážou jistě překvapit. Samotného jej překvapilo, jak moc se tito lidé sžili se svými rolemi.

Nový hlavní protagonista Ichiban Kasuga je mnohem více ukecaný a mluví daleko častěji než Kiryu. A pro své činy má úplně jinou motivaci. Proto je celkový pocit z příběhu jiný, stejně jako hratelnost. Výsledný pocit je svěžejší v mnoha různých směrech.

Toshihiro Nagoshi nakonec prohlásil, že by se rád podělil o další informace, ale nemůže a tak jen dodal, že vývoj hry probíhá hladce.

Nakonec se zmínil o nové konzoli PlayStation 5. Osobně si myslí, že dokonce i po jejím vydání se budou všichni více zaměřovat na PlayStation 4. Výkon PlayStationu 5 je neuvěřitelný, takže už teď uvažují ve studiu o nových možnostech souvisejících s hratelností, která plně využije její potenciál. Toshihiro Nagoshi si ale není úplně jistý, kterým aspektům z existujících mechanizmů by měli přikládat důležitost.

Když v minulosti vycházely nové konzole, vylepšovala se hlavně grafika. Pak se objevily síťové funkce a teď se podle Nagoshiho slov můžeme vrátit do doby programování. Myslí si, že se nadále bude vyvíjet hlavně umělá inteligence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama