Riot dostane nového výkonného ředitele
LoL Novinka Riot dostane nového výkonného ředitele

Riot dostane nového výkonného ředitele

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Změna se koná po šesti letech.

Reklama

Riot je stabilní firmou, která stále kráčí kupředu a sklízí ve výsledku jeden úspěch za druhým. Kvalita jeho her je takřka nezpochybnitelná a na světě se jim věnují aktivně miliony hráčů. Letošní rok má však být pro tuto společnost v mnohém zásadní. Jedním ze stěžejních kroků má být změna výkonného ředitele. Současná hlava společnosti Nicolo Laurent se rozhodl po šesti letech v této funkci nechat jí někomu s novými vizemi a tak na jeho místo nastoupí současný globální prezident A. Dylan Jadeja, u nějž rozhodně nelze říct, že by neměl s vedoucími funkcemi zkušenosti.

Riot dostane nového výkonného ředitele

Výměna těchto postav má proběhnout v následujících měsících a celý proces by měl být hotov do konce roku 2023. Nicolo však stále zůstane společnosti k dispozici jakožto poradce. Průběh procesu komentoval Laurent takto: "Všichni víme, že podobné změny mohou vyvolat mnoho nejasností, ale chci jasně říct, že Dylan i já si přejeme, aby tento přechod proběhl pro uživatele Rioters co nejplynuleji. Skutečné předání se neuskuteční ze dne na den. Plánujeme úplný přechod do konce roku a v následujících týdnech se s vámi podělíme o další novinky." Zde si máte možnost detailně přečíst informace o pomalu nastupujícím CEO Dylanu Jadejovi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama