Riot Games pracují na nové MMO hře
LoL Novinka Riot Games pracují na nové MMO hře

Riot Games pracují na nové MMO hře

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2
Platformy Windows PC

Studio nabírá nové zaměstnance.

Reklama

Riot Games, studio stojící za League of Legends nebo Valorantem dělají na nové MMORPG hře. Nedávno to na Twitteru potvrdil viceprezident pro duševní vlastnictví a zábavu Greg Street. Ten má s prací na podobném typu her bohaté zkušenosti, v minulosti totiž pracoval jako vedoucí designer pro World of Warcraft. V Riot Games má podle tweetu na starosti "pomoc s tvorbou League univerza, které budeme potřebovat." Následně ještě dodal:

"Teď je ten čas. Mou novou prací je odstartovat velkou (někteří by možná řekli masivní) hru, po které spousta z vás volala."

I přestože Street neposkytl žádné bližší informace, tak Riot Games serveru Polygon potvrdili, že se opravdu jedná o MMORPG ze světa League of Legends. Zatím tedy víme, že příběh se bude odehrávat v univerzu Runeterra.

V posledních dvou letech Riot Games rychle rozšiřují portfolio her. Ať už je to karetní Legends of Runeterra, FPS Valorant nebo autochess mód pro LoL. Při příležitost desátého výročí od založení proběhl stream, kde studio odhalilo další dvě hry: mlátičku s pracovním názvem "Project L" a akční RPG "Project F".

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama