Road 96 je procedurálně generovaný roadtrip inspirovaný Quentinem Tarantinem
Road 96 Novinka Road 96 je procedurálně generovaný roadtrip inspirovaný Quentinem Tarantinem

Road 96 je procedurálně generovaný roadtrip inspirovaný Quentinem Tarantinem

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC

Tato cesta za svobodou bude kostrbatá a plná překvapení.

Reklama

Na předávání cen The Game Awards bylo oznámeno mnoho titulů, kdy některé byly větší, některé zase menší. Většina z nich ovšem byla minimálně zajímavá. A zajímavý zcela určitě je i titul od Digixart se jménem Road 96.

Ten se odehrává v létě roku 1996, v němž se vydáte na cestu za svobodou a dobrodružstvím, na kterém zažijete různé zajímavé situace a potkáte postavy, jejichž příběhy jsou různě propletené a osudy nejasné.

Každá vaše cesta následně bude trochu jiná, jelikož s každou mílí musíte udělat i nějaká rozhodnutí, která v tomto procedurálně generovaném vyprávění pozmění vaši cestu. Na řadu tedy přijde průzkum, interakce s lidmi a zřejmě i nějaká ta akce.

Příběh je inspirovaný tvorbou takových filmových velikánů, jako jsou třeba bratři Coenové, Quentin Tarantino či Džun-ho Pong, tudíž by se mělo jednat o bláznivý, zvláštní, ale také překrásný road-trip. Na hře navíc pracují autoři skvělých děl, jako je třeba Valiant Hearts či Memories Retold.

Vše je následně zahaleno do pohledného vizuálu, přičemž vás bude doprovázet i soundtrack, přeplněný hity z devadesátých let.

Vydání je mířeno na rok 2021, kdy se dočkají majitelé PC. Hru si již nyní můžete přidat do wishlistu na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama