Robotický invalida v MindSeize
Novinka Robotický invalida v MindSeize

Robotický invalida v MindSeize

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Příběhová 2D akční sci-fi adventura v robotickém těle pro PC a Switch.

Reklama

Nejdříve uspěla na Kickstarteru, načež nyní se příběhová 2D akční adventura v pixelartu z bočního pohledu MindSeize vydala dobývat monitory, displeje a obrazovky PC a Nintenda Switch. MindSeize je nová 2D akční hra ve stylu metroidvania, odehrávající se ve futuristickém sci-fi světě. Hlavním hrdinou je soukromé očko M.C. Fox, který bojuje proti mocnému mafiánskému klanu jménem The Ascended.

 

Robotický invalida v MindSeize

 

Jeho první přímý souboj s klanem pro něj ovšem nedopadne dobře. Ochrne na nohy a stane se invalidním (to se ve hrách moc často neobjevuje) a navíc mafiáni ukradnou jeho dceři Taryn myšlenky, takže se z ní stane duch bez vůle. Nicméně Fox se jen tak nevzdává, takže jeho boj inspirovaný sérií Mega Man pokračuje díky speciálnímu bojovému humanoidu MAG (Mind-Action-Gear), kterého Fox ze svého vozíku na dálku řídí.

MindSeize obsahuje příběhovou kampaň na solidních 10-12 hodin hraní, dává si záležet na plynulých soubojích a pohodlném pohybu, když navštívíte 4 rozlehlé planety originálního světa budoucnosti. Grafika s ručně kreslenými pozadími v pixelartu má evokovat klasické 2D hry šestnáctibitové éry, přičemž kromě planet se budete pohybovat také ve své kosmické lodi.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xO_qQJYQZE0&feature=emb_logo[/embed]

 

Hru vytvořilo malé finské indie studio Kamina Dimension, které sestává z tuctu vývojářů a vývojářek z města Kuopio, jež je známé hlavně skokanským areálem, v němž se pravidelně koná světový pohár ve skocích na lyžích. Hru si koupíte na Steamu za 15,11 EUR (380,-) a zakrátko dorazí i na Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama