Rockstar čelí hlasité kritice, na vině jsou nové verze Red Dead Redemption
Red Dead Redemption Novinka Rockstar čelí hlasité kritice, na vině jsou nové verze Red Dead Redemption

Rockstar čelí hlasité kritice, na vině jsou nové verze Red Dead Redemption

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hráči od slavného studia očekávali výrazně více.

Reklama

Studio Rockstar Games včera oznámilo, že se první Red Dead Redemption dočká nových verzí pro konzole PlayStation 4 a Nintendo Switch. S přihlédnutím ke starším spekulacím, které naznačovaly příchod remasteru nebo remaku, ale byla nemalá část hráčů z představení „pouhých“ portů zklamaná, což kromě reakcí na sociálních sítí dokládá i převažující negativní hodnocení oznamovacího traileru.

Hráči kritizují především absenci multiplayeru a technických vylepšení, které by alespoň navýšily framerate nebo rozlišení. Spokojenost nepanuje ani s cenou, která byla stanovena na 50 eur. Uživatelé v tomto směru poukazují na verzi původně určenou pro Xbox 360, kterou je možné díky zpětné kompatibilitě bez dodatečných investic hrát i na Xboxu One a Xboxu Series X/S v 60 FPS a rozlišení 4K.

Rockstaru je rovněž připomínáno dřívější vyjádření, ve kterém zástupci studia tvrdili, že nechtějí dělat jednoduché porty starších her. Níže se můžete podívat na několik vybraných příspěvků z Twitteru. Red Dead Redemption bude na Nintendu Switch a PlayStationu 4 (díky zpětné kompatibilitě i na PlayStationu 5) k dispozici 17. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama