Rockstar Games má údajně letos odhalit svou novou hru
Novinka Rockstar Games má údajně letos odhalit svou novou hru

Rockstar Games má údajně letos odhalit svou novou hru

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

22
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Prolomí se několikaleté zvěsti o Grand Theft Auto VI?

Reklama

Pokud nebereme v potaz vydání nepříliš kladně přijaté kolekce Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, tak to jsou už čtyři roky od doby, kdy společnost Rockstar Games vydala svůj poslední originální titul, tedy Red Dead Redemption 2. Jistě, Rockstar sice oznámil, že vydá porty her Grand Theft Auto 5 a GTA Online pro novou generaci konzolí, ale fanoušci spíše očekávají oznámení nových titulů. Podle renomovaného leakera z Rockstar Games se ovšem mají nového oznámení fanoušci dočkat už tento rok, přičemž vydání hry by mělo cílit na rok 2023.

Onen leaker a zasvěcenec společnosti Rockstar Games je známý pod přezdívkou Tez2. Ten uvedl, že nový rok je v podstatě jistý, pokud jde o odhalení dalšího titulu společnosti Rockstar, a že podle vzorce vydávání her společnosti Rockstar je možné, že další hra vývojářů vyjde někdy v roce 2023. Samozřejmě fanoušci musí tyto tvrzení brát s určitou rezervou, protože nic není oficiálně potvrzené.

Otázkou také je, ať už se jedná o příští rok nebo ne, co bude tedy další hra od Rockstaru. Jako první se samozřejmě nabízí Grand Theft Auto VI. Pokračování slavné série by nepochybně vyvolalo největší zájem a vydělalo nejvíce peněz ze všech herních projektů, které by Rockstar mohl realizovat jako další. O existenci GTA 6 informovali i další renomovaní leakeři a insideři, kteří naznačili, že hra bude mít rozvíjející se otevřený svět jako Fortnite, a bude se odehrávat ve Vice City.

Další možným oznámením by mohl být druhý díl Bully, o kterém se v poslední době často spekuluje. Ono oznámení mělo být údajně představeno už na The Game Awards, alespoň podle novináře a insidera Toma Hendersona. Viditelná měla být i hratelná ukázka, ale na poslední chvíli se mělo něco pokazit a oznámení se nakonec neuskutečnilo. Nejméně pravděpodobnou, ale přesto možnou variantou je potom oznámení remaku Red Dead Redemption, či zcela nového dílu této kovbojské ságy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama