Rockstar Games potvrzují vývoj Grand Theft Auto VI
GTA 6 Novinka Rockstar Games potvrzují vývoj Grand Theft Auto VI

Rockstar Games potvrzují vývoj Grand Theft Auto VI

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

25
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Očekávaný titul se nakonec opravdu chystá.

Reklama

Ano, stalo se skoro nemožné. Společnost Rockstar Games oficiálně potvrdila, že očekávané šesté pokračování oblíbené série Grand Theft Auto je v současné době ve vývoji. V prohlášení zveřejněném na webových stránkách společnosti studio reagovalo na obavy hráčů, kteří vyjadřovali znepokojení nad tím, že o GTA VI nejsou žádné nové informace.

Obavám se přitom nelze divit, neboť o pokračování úspěšné gangsterské série se doposud pouze spekulovalo. Je tedy skvělé slyšet, že kromě obsahu pro GTA Online se pracuje také na GTA VI. "Vzhledem k nebývalé životnosti GTA V víme, že se nás mnozí z vás ptali na nový díl série Grand Theft Auto. S každým novým projektem, do kterého se pouštíme, je naším cílem vždy výrazně překonat to, co jsme již dříve přinesli - a s potěšením můžeme potvrdit, že aktivní vývoj dalšího dílu série Grand Theft Auto je v plném proudu," uvádí se v příspěvku. Nutno přiznat, že žádné další informace, které by přibližovaly podobu šestého dílu GTA, zatím nemáme. Studio v příspěvku informuje, že další podrobnosti zveřejní, až budou připraveni.

Kromě podoby bude hráče nepochybně také zajímat, kdy by mohl nový díl vyjít. Bohužel, také na datum si budeme muset pravděpodobně nějakou tu dobu počkat. Nicméně dřívější zprávy ohledně finančních pokynů společnosti Take-Two možná odkazovaly na plány vydat Grand Theft Auto VI do března roku 2024. Na tom se koneckonců shodlo také několik analytiků.

Spolu s o oznámením o vývoji GTA VI se Rockstar Games pochlubili datem vydání nex-gen verzí her GTA V a GTA Online pro konzole Xbox Series X/S a PlayStation 5. To je stanovené na 15. března letošního roku, přičemž hra spolu se svým online režimem nyní nabídne nové grafické režimy s rozlišením až 4K, až 60 fps, vylepšení textur a vykreslování, či možnosti HDR a ray-tracingu. V nabídce budou také rychlejší načítací časy, 3D zvuk a na PlayStationu 5 podpora haptické odezvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama