Rockstar se vyjádřil k velkému úniku materiálů z GTA 6
Novinka Rockstar se vyjádřil k velkému úniku materiálů z GTA 6

Rockstar se vyjádřil k velkému úniku materiálů z GTA 6

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývoj GTA 6 i dalších projektů má pokračovat podle plánu.

Reklama

Včerejší únik materiálů z rozpracované verze GTA 6 dnes poprvé prostřednictvím svých oficiálních kanálů okomentoval samotný Rockstar. V níže přiloženém vyjádření společnost potvrzuje, že někdo skutečně ilegálně pronikl do jejich interní sítě a získal přístup k důvěrným informacím, mezi kterými byly i rané záběry chystaného dílu série Grand Theft Auto.

Vývojáři jsou pochopitelně zklamaní z toho, že se hráči o jejich chystaném projektu dozvídají takovým způsobem. Zároveň však dodávají, že práce na hře budou i přesto pokračovat podle původního plánu, jehož výsledkem by měl být zážitek, který předčí naše očekávání.

V tuto chvíli Rockstar neočekává, že by únik ovlivnil chod aktuálních herních služeb nebo měl dlouhodobý dopad na vývoj rozpracovaných projektů. Autoři rovněž slibují, že až nadejde správný čas, tak hru oficiálně představí. Závěrem děkují všem za podporu v této nezáviděníhodné situaci.

V zásadě se tedy jedná o ujištění směrem hráčům, že i přes pro vývojáře jistě nepříjemný únik citlivých dat, bude vývoj nového GTA pokračovat podle plánu. To stejné by se mělo týkat i populárního GTA Online, kterého se únik podle posledních zpráv rovněž dotkl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama