Roční odklad třetímu Dragon Age prospěl
Dragon Age: Inquisition Novinka Roční odklad třetímu Dragon Age prospěl

Roční odklad třetímu Dragon Age prospěl

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

26

Díky posunutí data vydání nového dílu populární fantasy série se do hry podle všeho vrátila možnost hrát za několik různých ras.

Reklama

„Jelikož jsme vydání odsunuli, mohli jsme to všechno do hry vrátit,“ nechal se v rozhovoru pro zahraniční herní magazín Game Informer slyšet výkonný producent Dragon Age 3 Mark Darrah.

Nové datum vydání, tentokrát stanovené na podzim příštího kalendářního roku, poprvé zaznělo na letošní E3, kde mu dělal společnost taky zbrusu nový trailer.

Kreativní ředitel vývoje Mike Laidlaw následně potvrdil, že rozhodnutí vrátit do gamesy několik hratelných ras bylo kompletně založeno na fanouškovské odezvě, kteří po tom prahli od vydání Dragon Age 2.

Kromě lidí si tak budeme moci v připravované novince zahrát ještě za trpaslíky a elfy, přičemž ale není vyloučeno, že vícero ras bude teprve odtajněno. A stejně jako v prvním dílu série, i tentokrát bude vaše volba přímo ovlivňovat historii vaší postavy.

Tvůrci se přitom nechali slyšet, že v některých výjimečných případech bude mít vaše rasa obrovský dopad na příběh a celkové vyznění hry. To samé pak bude platit i v případě povolání. Respektive jestli budete mág, nebo ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama