Roller coaster tycoon 3
Blogy čtenářů Článek Roller coaster tycoon 3

Roller coaster tycoon 3

Kolotoče, kolotoče a zase jenom kolotoče. Určitě to každý zná: "Přijdu, těším se co to bude za srandu a když po pár minutách slezu dolů, tak mi je na…

Reklama

Kolotoče, kolotoče a zase jenom kolotoče. Určitě to každý zná: "Přijdu, těším se co to bude za srandu a když po pár minutách slezu dolů, tak mi je na zvracení" Ale tohle se vám v této hře stát nemůže! :)

... zde pokračujte v psaní ...

Určitě to znáte, Zoo tycoon, Sim city, a jiné budovatelské strategie. Nemůžu si pomoci, ale tahle mě baví opravdu nejvíc.

Jako vždy máte volný pozemek a nějaké peníze, ale co snimi? Jasně postavíme si kolotoč. Z jedné houpačky budou dvě, potom pár stánků, horskou dráhu, a máte největší lunapark na světě. Hratelnost je super, grafika už trošku na dnešní dobu zaostává, ale stejně je to nejlepší hra svého druhu. Po pár kolotočích vás to přestane bavit a co teď? Třeba postavit aquapark.

 

A tady se dostáváme k datadisku "Soaked". Pokud by vám přišli houpačky a horské dráhy poněkud nudné, tak proč si nepostavit skokánky do vody, pár m3 prostoru na bazén a jsme doma! Po tomhle datadisku jsem si hru oblíbil ještě více, protože i v reálu mám dost rád bazény a koupaliště.

K RCT3 vyšel ještě 1 datadisk "Wild" , ale s tím nemám zkušenosti, takže nebudu komentovat.

 

Díky za přečtení, a hezký den. :)

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama