Rollerdrome Novinka Rollerdrome - brutální akce na "kolečkáčích"

Rollerdrome - brutální akce na "kolečkáčích"

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Autoři OlliOlli představují další stylovou záležitost.

Reklama

Rollerdrome je titul, který byl představen na nedávném streamu State of Play, kdy vy jste už v našem souhrnu mohli zhlédnout představovací ukázku. Avšak projekt třeba mě osobně zaujal natolik, že si mu dovolím věnovat samostatný článek, leč se zpožděním.

Důvody, proč mě hra zaujala, jsou následně dva. Tím prvním je skutečnost, že na titulu pracuje studio Roll7, které stojí za skvělou relaxační sérií OlliOlli. No a tím druhým je samotná premisa.

Jedná se totiž o third-person akci zasazenou do roku 2030, v níž se snoubí stylový komiksový vizuál a jízda na kolečkových bruslích, a to v rámci retro-futuristického krvavého sportu, což dává vzpomenout na kultovní snímek Rollerball (neplést s ohyzdnou předělávkou z roku 2002!).

Každopádně z tohoto popisu by si člověk mohl vyvodit, že se jedná o multiplayerovou záležitost, avšak opak je pravdou. Rollerdrome je záležitostí čistě pro jednoho hráče, kdy se během vašich snah pokusíte zjistit pravé záměry společnosti Matterhorn, která tento sport pořádá.

Velice příjemnou zprávou také pak je, že na titul už nebudeme muset čekat příliš dlouho, jelikož datum vydání bylo stanoveno na 16. srpna.

V tento den se dočká PC (Steam), PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama