Romantické Haven brzy vyjde na další platformy
Haven Novinka Romantické Haven brzy vyjde na další platformy

Romantické Haven brzy vyjde na další platformy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Příběh nerozlučitelného páru i na cestách.

Reklama

Příběh jednoho zamilovaného páru ve hře Haven si mohli hráči na určitých platformách (PC, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S) užít již v prosinci minulého roku.

Francouzské studio The Game Bakers nám tak nabídlo skvěle napsaný příběh, velice silnou ústřední dvojici, ale také i hratelnost, která čas od času trochu drhla.

Naši recenzi lze navštívit zde, přičemž si titul vysloužil 7 bodů z 10 s verdiktem:

"Odzbrojující příběh opravdové a velmi lidské lásky mladého páru, který se rozhodne vzdát všeho a všech, aby mohli být spolu. Zda jim to vydrží, to bude díky nelineárnímu příběhu záležet i na vás. Hratelnost trpí všemožnými neduhy i stereotypem, ale vynikající příběh a hlavně jeho protagonisté vám to bohatě vynahradí. Jedna z nejlepších romancí ve videohrách."

Pokud nicméně patříte k majitelům jiných, výše nezmíněných platforem, tak nemusíte zoufat, jelikož autoři právě ohlásili přesné datum vydání hry i pro PlayStation 4 a Nintendo Switch.

To bylo nastaveno na 4. února, kdy ve stejný den ještě navíc dorazí titul do obchodu Epic Games Store.

Jestli tedy nemáte se svou drahou polovičkou zatím plány na Valentýna, tak právě Haven by mohlo být tou správnou volbou (obsahuje lokální kooperaci).

Aktuálně si nicméně hru můžete zakoupit na Steamu, PlayStation Store (PS5 varianta) a Microsoft Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama