Rozbalili jsme sběratelskou edici God of War
Speciály God of War Článek Rozbalili jsme sběratelskou edici God of War

Rozbalili jsme sběratelskou edici God of War

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

15
Platformy PlayStation PlayStation 4

V dnešním speciálu si dopodrobna rozebereme, co se skrývá uvnitř velkolepé God of War - Collector's Edition.

Reklama

Dlouho očekávaná exkluzivní hra God of War je již k dispozici a spolu s ní i limitované či sběratelské edice. Famózní příběh Krata a jeho syna Atrea si u nás vybojoval krásných 10/10, takže se máte na co těšit. Osobně jsem si koupil jednu ze sběratelských edic a dnes vám ji chci o něco víc přiblížit.

Obsah veškerého balení má co nabídnout. V úvodu rozbalování edice narazíme na krásný steelbook, ve kterém je plná hra na Blu-ray disku i s digitálním obsahem. Když je krabice z části otevřená a vidíme na kovový obal se hrou, můžeme si všimnout podivných znaků, které jsou určitě ze severského prostředí. Syna Atrea však u sebe nemáme, a tak si nápisy bohužel nepřeložíme.

Co se digitálního obsahu týče, můžete se těšit na sadu zbroje Slib Smrti, štít exilového strážce, komiks a knížku grafických návrhů od vydavatelství Dark Horse nebo dynamický motiv pro PS4. Komiks s návrhy se vám stáhne hned vedle samotné hry a budete si jej moci spustit kdykoliv budete chtít. Parádní věc je, že všechno je přeloženo do češtiny a místy to komentuje hlavní muž vývoje Cory Barlog. Do konceptů jsem se skoro vůbec nepodíval, protože hned na začátku vám tým Santa Monica Studio sdělí, že obsahuje spoilery a bylo by dobré hru nejprve dohrát a potom se na náčrtky podívat.

Dostáváme se k hlavní věci, a to sošky Krata a Atrea. Soška je 23centimetrů vysoká a vypadá nádherně. Kratos jakožto zabiják bohů usekává hlavu svému nepříteli a syn Atreus vystřeluje šíp, který letí skrz hlavu druhého nemrtvého. Když jsem to poprvé uviděl, nemohl jsem uvěřit vlastním očím. Figurka má úžasné detailní zpracování, které můžete vidět na fotkách níže.

Dále jsou zde vyřezávané sošky bratrů kovářů, které mají na podstavci vyřezané logo God of War, a látková mapa Midgardu, což je jeden z devíti světů severské mytologie. Tento svět se nachází uprostřed devíti severských světů, a právě proto se mu také někdy říká „Středozem“. Na závěr celé edice obdržíme exkluzivní litografii, která vypadá jako poštovní obálka a je v ní elektronicky podepsán sám Cory Barlog.

God of War – Collector's Edition na mne udělala obrovský dojem. Jsem nadšený ze všeho, co obsahuje, ale pořád tomu chybí nějaká třešnička na dortu. Po vybalení hlavní sošky můj zájem trošku opadal a chtěl jsem ještě něco víc. Sám bych to například doplnil herním soundtrackem, ze kterého bych měl velkou radost.

Veškeré dotazy směřujte do komentářů a hru God of War koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Rozbalili jsme sběratelskou edici God of War
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama