Rozbor: Assassin’s Creed Revelations Teaser #2 + Bonusový obsah
Blogy čtenářů Článek Rozbor: Assassin’s Creed Revelations Teaser #2 + Bonusový obsah

Rozbor: Assassin’s Creed Revelations Teaser #2 + Bonusový obsah

Anonymní

Anonymní

Druhý úder na naše podvědomí, temné obrazce na scénu!

Reklama

Druhý úder na naše podvědomí, temné obrazce na scénu!

 

  • Druhý rozbor je o něco bohatší a o dost tajemnější. Ubisoft nám odkrývá stále víc, ale pořád je většina pravdy pod rouškou tajemna.

 

Rozbor:

Video je tentokrát o pár vteřin delší, a tak už si začínáme dělat reálný obrázek o budoucnosti a osudu Asasína pro příštích pár let .

 

Zdroj z mého rozboru

 

Video ze Zing.cz

 

 

1.      Nenápadný odkaz

 

-Hned v prvních osmi sekundách se vešla zajímavá informace, která může potvrdit teorii číslo jedna o Assassin’s Creed 3 – Na Desmonda, jakožto subjekt 17, se pravděpodobně podíváme blíž.

 

2.      Levá část – Skrytá čepel [ původní verze (Al-Taïr)]

 

- Zde je evidentní účast skryté čepele, a zároveň jeden z největších důkazů, že následující díl AC série bude ve znamení prvního dílu. Klasické zdobení z oceli na hřbetu rukávu je velice podobné zvykům ve středověku. Což vyvolává otázky, pokud se podíváme do Arábie, zda to bude právě v tomto období.

Nebo se jen jedná o vzpomínky Subjektu 16…?

 

 

3.      Levá část – Budovy

 

- V této části se dále nachází několik budov. Spekulace o jejich původu je ale těžká, jelikož to může být část Damašku, Acre nebo Masyafu. Dost možná úplně jiné město. Každopádně tyto tři jsou s aktuálními informacemi nejblíže pravdě.

 

4.      Obrazec

 

-Tady je další informace v ocelové krabici. Zdá se to, jako druh mince, nebo napodobenina Mayského kalendáře. Podobný znak viděli všichni hráči AC2 na střechách pomocí orlího zraku. Dále jsme ho mohli vidět v chrámu v Římě na konci AC2. Nepůjdu do Spoilerů.

 

+ Aktualizace

Jedna z teorií ukazuje na předmět(disk) z období minojske kultury (ostrov Kréta).

-thx.: Rosťa

 

Celkový dojem z efektů druhého Teaseru je stejný. Stále tu vidíme, jak se celý obraz čeří jako hladina vody. Dále, jako tomu bylo v prvním díle, tu jsou pavučiny z čar, neboli rušení z Animu. A samozřejmě Arabské nápisy.

 

Závěr

Tentokrát nám Teaser ukazuje znaky z prvních dvou dílů. Několik šmouh, které se dají vysvětlit 1000 a jednou teorií a to vše zabalené do chaosu. Jak je vidno, Ubisoft si s fanoušky rád zahrává, a podněcuje k šíleným teoriím, aby oddálil čekání na nový díl.

 

Bonus

Pár povedených obrázků odhalující teorie o AC3!

 

 

 

 

 

 

K bonusu vše! Read and Create!

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama