Rozbor: Assassin’s Creed Revelations Teaser #3 + Teorémy za poslední půl rok
Blogy čtenářů Článek Rozbor: Assassin’s Creed Revelations Teaser #3 + Teorémy za poslední půl rok

Rozbor: Assassin’s Creed Revelations Teaser #3 + Teorémy za poslední půl rok

Anonymní

Anonymní

Do třetice všeho možného. ...  Ubisoft uvolnil další hypnotizující Teaser.

Reklama

Do třetice všeho možného. ...  Ubisoft uvolnil další hypnotizující Teaser.

 

I když se čekalo od třetího Teaseru o trochu víc, přesto se nám představují už asi hotová fakta o nadcházejícím dílu Assassin’s Creed.  Přiznávám, že bych si po tomto rozboru rád dal oddych a zkoumal kruhy v obilí, ale Teaser je rozhodně lepší podívaná :)

Můj zdroj byl tentokrát přímo ze Zingu, jelikož zde byl tentokrát zveřejněn Teaser s celým začátkem:

 

 

1.Turecko nás asi nemine

 

-Na pozadí Teaseru jste si jistě všimli viditelného pohledu na mešitu Hagia Sofia, která k Istanbulu prostě patří.  Je tedy bezesporu, že se v AC3 zdržíme pořád v Evropě.

Možná ale utěší fakt, že z prvního Teaseru vyplynula účast i v Arabských státech, a tak budeme možná tentokrát cestovat o trochu víc, a o trochu dál.

 

2. Čísla, dílo ďáblovo!

 

 

-Naprosto nevyhnutelný je střet s čísly.  Pro své tajemnosti v kódovaných správách a šifry je tato značka legendou. Nyní se střetáváme s číselnou kombinací 24061459. Ačkoliv je na 99% jasné, že se jedná o datum, tedy datum narození Ezia (AC2, BH). Zatím se ale nebudeme ukvapovat, vše je otevřeno, a patřičně zatemněno.

 

 

3. Systém loading

 

-Patrně naše milá čísla mají hlubší význam. Nebo taky ne… každopádně objev, který vidíte na obrázku dost odrazuje teorii o datu narození. Jak vidíte, to samé číslo se objevilo téměř na začátku Teaseru. A to v načítání jakéhosi systému (Animus 3.0?). Čísla jsou totožná.

Každopádně nám Ubisoft neříká nic na rovinu, a pochybuji, že by se vše dalo vysvětlit pouhým oddělením číslic od sebe tak, abychom dostali přímou informaci. Přece jen jim to není podobné.

 

 

4. Mapa světa v pohybu časem

 

-!Pozorování vyžaduje živé sledování videa!-

-Podle teorie prvního dílu Teaseru se ve středu videa (v každém) objevuje jakýsi shluk. Pravděpodobně jde o měnící se mapu celého světa. Po pozorování celého videa, konktrétně tedy tohoto bodu, se dá říct, že mapa se pohybuje.

Pokud se tedy dají jednotlivé části považovat za kontinenty, dá se stejně dobře říct, že se mapa pohybuje přesně tak, jak se za posledních pár miliard let pohybovaly všechny kontinenty na planetě.

 

5.Sultán dává vědět

 

 

-Zajímavý obrazec, patrně znázorňující monogram Sultána Suleimana Velkolepého, Tughra. Vyznačoval se velmi složitou a komplikovanou ozdobou. Ale proč se zjevil zde?

 

_________

 

Teaser je už o něco čistší, za což jsem upřímně vděčný. Po tom co jsme z Teaserů dokázali vypozorovat místa, období a možná i původ  hlavní postavy děje, se nám klube poslední otázka:

Tak kdy už vyjde?

 

 

 

 

Teorémy největších fanoušků Assassin’s Creed

-Z celého světa se derou na povrch zajímavé teorie od profíků a zkušených hráčů:

  • USAJeden fanoušek za Velkou louží je přesvědčen, že ve trojce bude Aminus zcela mobilní, a tím pádem budeme bojovat i s časem. Je tedy možné, že se budeme za pochodu hry vracet do minulosti, a zjišťovat důvody vašich misí?
  • Japonsko I zde je jeden Tokijský vysokoškolák zapálený do Asasínů, který vymyslel zajímavou teorii o původu subjektu 16. Podle něj je to totiž sám Desmond, který si z budoucnosti posílá zprávy k oddálení hrozby Křižáků v roce 2012 a 2013.
  • ItálieZnalec IT, který se může pochlubit několika zásahy do různých sítí velkých herních firem, přišel taky s teorií. A to přímo původů všech Asasínů a jejich rodu. Prý se celá staletí pomocí technologie podobné Artefaktu dorozumívali se stejným vizuálním efektem, jako Subjekt 16 s Desmondem.
  • Velká BritánieTvůrce několika výborných remixů, soundtracků a artworků z Assassin’s Creed 1 (ne zaměstnanec Ubisoftu) zase spekuluje o tom, že Asasíni byli vždy spíše zločinci, nájemní vrazi a žoldáci, kteří jeden s druhým měli společné jen špičkové umění boje. A že už od středověku se bojuje proti jejich počínání, aby nezahltili celý svět. Takže je tedy logické, že série skončí vyhubením všech Asasínů, tedy šťastně ...(pesimista!)

 

Konec třetího dílu… Breaking of science began

 

1. díl Rozboru______________________________________________________________2.díl Rozboru

 

 

Aktualizace: Jelikož byl AC Revelations odhalen, Rozbor čtvtého teaseru nemám v plánu. Alespoň ne detailný.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama