Rozšíření pro Cyberpunk 2077 budou představeny před vydáním hry
Cyberpunk 2077 Novinka Rozšíření pro Cyberpunk 2077 budou představeny před vydáním hry

Rozšíření pro Cyberpunk 2077 budou představeny před vydáním hry

Johny

Johny

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Hráči se mohou těšit na vydávání mini DLC a minimálně dvou expanzí, tak jako tomu bylo u třetího Zaklínače.

Reklama

CD Projekt ve čtvrtečním QnA s investory se více rozpovídal na téma rozšíření a mini DLC pro nejočekávanější hru letošního roku - Cyberpunk 2077.

Podle zahraničního herního webu VideoGamesChronicle, který toto QnA přeložil z polštiny do angličtiny a na informaci upozornil, Cyberpunk 2077 nabídne minimálně stejně tolik mini DLC jako třetí Zaklínač a rozšíření hry budou stejně velké nebo dokonce větší, než byly Blood and Wine a Hearts of Stone. Dle znění slov ředitele společnosti, kterým je Adam Kiciński, Cyberpunk 2077 obdrží alespoň dvě expanze.

K oznámení a představení všech těchto DLC dojde, stejně jako tomu bylo u třetího Zaklínače, před vydáním základní hry.

Když se podíváme zpět, jak tomu přesně bylo u The Witcher 3: Wild Hunt, tak mini DLC byly oznámeny tři měsíce předem. Po vydání hry v květnu 2015 a v průběhu dvou následujících měsíců, CD Projekt RED vydal dvě mini DLC každý týden. Celkově hráči obdrželi 16 DLC, které obsahovaly například nové úkoly do hry, zbraně, brnění, nové vzhledy pro další postavy a New Game Plus. Dvě velká rozšíření, která nabídla přes 30 hodin zábavy, byla oznámena několik týdnů před vydáním základní hry. Expanze potom vyšly v říjnu 2015 a v květnu 2016.

Cyberpunk 2077 vychází 17. září na platformách PC, PS4 a Xbox One. Majitelé Xbox One verze obdrží verzi pro nový Xbox Series X zdarma. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama