Rozšíření pro Cyberpunk budou odhaleny poměrně brzy
Cyberpunk 2077 Novinka Rozšíření pro Cyberpunk budou odhaleny poměrně brzy

Rozšíření pro Cyberpunk budou odhaleny poměrně brzy

Martin Pritula

Martin Pritula

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

S dalším odkladem se nepočítá, vývoj pokračuje dobře a hra je na cestě k finální certifikaci.

Reklama

Další čtvrtletí, další rozhovor s investory plný zajímavých informací, které tentokrát pocházejí přímo od výkonného ředitele CD Projekt RED, kterým je Adam Kiciński.

Dočkali jsme se tedy opětovného ujištění, že plnohodnotná rozšíření a bezplatná DLC budou odhaleny poměrně brzy, přesněji ještě před vydáním hry.

Můžete očekávat podobný přístup, jako jsme měli při vydání Zaklínače 3 - tedy ještě lepší. Dnes nebudeme zacházet do detailů, ale vše se dozvíte před vydáním hry.

Dále se dozvídáme, že optimalizace hry jde velmi dobře a bude pokračovat až do vydání hry, která je nyní velmi blízko k finální certifikaci. Studio nepočítá s dalším odkladem.

19 listopad je jediným datem vydání, které nyní máme. Pochybuji, že dojde k dalšímu odkladu. Nejsilnější propagace hry začne několik týdnů před vydáním a bude pokračovat i poté, co se Cyberpunk 2077 dostane na pulty obchodů – půjde o nejsilnější propagaci, kterou jsme kdy dělali. Velikost marketingové kampaně je nejméně 3x větší, než tomu bylo v případě třetího Zaklínače. Rozpočet na ní je dynamický a mění se v závislosti na několika faktorech. Zisk z titulů půjde na budoucí projekty, rozšíření společnosti, dividendy a další investice.

Čísla předobjednávek nebyla zveřejněna, ale údajně je s nimi CD Projekt velmi spokojený a jsou vyšší než v případě Zaklínače 3.

Ke slevám hry nedojde dlouhou dobu – počítejte minimálně s jedním rokem. Ani poté ale hra nebude zlevněna výrazně.

Chystaný multiplayer bude mít mikrotransakce. Studio se snaží dosáhnout toho, aby hráč nebyl k jejich nákupu tlačen a jejich cena byla odpovídající. Práce na multiplayeru již nějakou dobu probíhají ve studiu v Krakově a dělá na něm tým 50-60 vývojářů.

Spokko, které nyní momentálně připravuje mobilní The Witcher: Monster Slayer nepracuje na dalších projektech. K vydání má dojít zároveň na zařízeních s operačním systémem IOS a Android.

Cyberpunk 2077 vychází 19. listopadu pro PC, PS4 a Xbox One. Hra bude od prvního dne vydání konzolí PS5 a Xbox Series X hratelná a nabídne grafická vylepšení. Plnohodnotná next-gen verze ale dorazí na konzole až v průběhu příštího roku.

Hru si můžete zakoupit třeba v Xzone, kde získáte i samurajský medailon jako dárek.

Rozšíření pro Cyberpunk budou odhaleny poměrně brzy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama