Rozšiřte si na PS4 obzory s PlayStation TV
Novinka Rozšiřte si na PS4 obzory s PlayStation TV

Rozšiřte si na PS4 obzory s PlayStation TV

Redakce

Redakce

PS TV vám umožní hrát na televizi hry z PS Vita, PSP a PS1. PlayStation 4 u nás koupíte za 9999 Kč.

Reklama

Playstation TV je malá herní konzole (105 x 65 x 14 mm), která se připojuje k HD televizi. Můžete tak hrát na televizi oblíbené PS Vita hry, PSP hry (stažené z PSN) a klasické hry z konzole PS1 (stažené z PSN).

Konzole podporuje domácí streamování her z konzole PlayStation 4, takže můžete hrát i na jiné televizi, než ke které je konzole PS4 běžně připojena, pokud se například rodina dívá na film.

Pokud jste si PS TV nechtěli koupit kvůli její ceně, která do nedávna byla 2699 Kč, tak vás jistě přesvědčí nová cena. Ta je aktuálně pouhých 1399 Kč, respektive 51,99€. Krom malé konzole získáte ještě voucher na stažení tří PS Vita her; Worms Revolution Extreme, Velocity Ultra a OlliOlli.

Nemáte PlayStation 4? I na vás v našem obchodě GameExpres.cz myslíme. Nejnovější generaci konzole od Sony u nás koupíte za 9999 Kč. Pro zákazníky ze Slovenska platí cena 359,99€. Po nákupu PS4 vám nic nebude bránit v tom užívat si nejnovější hry v prvotřídní kvalitě s novým ovladačem DualShock 4. Ten lépe padne do ruky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama