Roztomilý BD-1 ze Star Wars Jedi: Fallen Order v LEGO podobě
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Roztomilý BD-1 ze Star Wars Jedi: Fallen Order v LEGO podobě

Roztomilý BD-1 ze Star Wars Jedi: Fallen Order v LEGO podobě

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One pkgsrc Desková hra

Představen speciální výstavní model pro fanoušky hry.

Reklama

Před několika dny proběhlo Star Wars Celebration, což je významná akce pro všechny fanoušky světa Hvězdných válek, během níž došlo na oznámení mnoha novinek, které byly spojeny s tímto univerzem, mezi něž patří i představení druhého dílu Star Wars Jedi: Fallen Order, který se bude jmenovat Star Wars Jedi: Survivor.

Jestli jste pak hráli první díl, tak vám jistě neunikl roztomilý a šikovný robůtek BD-1, který si své cameo odbyl i v seriálovém Boba Fettovi (nebo spíše v Mandalorianovi 2.5). Každopádně pokud byste tohoto fešáka chtěli mít doma, tak se vám toto přání velice brzy může splnit.

Společnost LEGO totiž ve spolupráci s Lucasfilm oznámila speciální LEGO model, který nabídne 1 062 dílků a výšku přes 31 centimetrů.

Sada je ovšem určena především pro vystavení, což potvrzuje i dodatečný informační štítek a mini figurka droida, kterou k němu lze připnout.

Už nyní můžete na oficiálních stránkách společnosti vytvořit předobjednávku. Nicméně si musíte připravit relativně nemalý obnos peněz, jelikož cena byla stanovena na 2 619 Kč.

Odesílání posléze započne 1. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama