Rozverní Fall Guys dostali vlastní verzi deskovky Monopoly
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Rozverní Fall Guys dostali vlastní verzi deskovky Monopoly

Rozverní Fall Guys dostali vlastní verzi deskovky Monopoly

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC pkgsrc Desková hra

Naleznete v ní i interaktivní překážky.

Reklama

Pastelově barevné fazolky z Fall Guys: Ultimate Knockout jsou tady s námi už rok a půl, kdy od té doby se je vývojáři z Mediatonic snaží udržovat naživu za pomoci nových sezón a updatů, které přináší dodatečné překážky i skiny.

Nicméně faktem zůstává, že díky obrovské popularitě, která se kolem hry strhla v prvním půl roce po vydání, se hra stala jistým fenoménem, který se podívá i do světa deskovek.

Autoři totiž oznámili oficiální spolupráci se společností Hasbro, kdy společnými silami připravili svou vlastní variantu jedné z nejoblíbenějších deskovek na světě, kterou není nic jiného než Monopoly.

Tato pestrobarevná varianta nabídne svou vlastní variaci pravidel, takže po hrací desce se budete pohybovat za pomoci skákání, chytání i padání, přičemž místo klasických financí budete sbírat Kudos. Mezi zajímavosti také patří, že je zde přítomno i devět interaktivních překážek, které budou komplikovat váš pohyb. Každopádně chybět nebudou ani důležité korunky či speciální kostka, která je schopna výrazně změnit hru.

Tato varianta se již prodává v Americe, kdy na Amazonu stojí 26,49 USD (zhruba 600 Kč).

Zbytek světa přijde na řadu později, ale otázkou je, jestli se Česká republika vůbec dočká. Pokud však ano, dá se počítat s cenovkou 649 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama