Bound by Blades Novinka RPG Bound by Blades má být hrou sázející na drsné souboje

RPG Bound by Blades má být hrou sázející na drsné souboje

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch Apple iOS Android Android

Dokážete pokořit všechny bosse?

Reklama

Přijde vám, že je her zaměřených na zvířata málo? Tak to tu pro vás máme vedle Stray a Endling indie akční RPG Bound by Blades, který by mohl vaší touhu po hraní za chlupatá stvoření uspokojit. Tentokrát se chlupáčci vydávají do ofenzivy. Zlo totiž ovládlo z velké části jejich zem a je třeba jej vyhnat. V rámci příběhu tohoto díla si vytvoříte jednoho ze tří jedinečných zvířecích protagonistů. Scházet tu nemá specialista na ofenzivu, útoky na dálku, či vysokou odolnost. Spolu s vaším vyvoleným se následně pustíte do boje proti silám temnot, s nimiž se budete utkávat v dosti zajímavě navržených arénách.

Každá bitva má představovat v Bound by Blades příležitost nejen k porážce smrtícího monstra, ale také získání výstroje a surovin, které půjde k vytváření předmětů použít. Škála vybavení tu má být pestrá. Vyprodukovat v dílnách půjdou meče, luky a řada dalších nástrojů, které následně použijete ke zdolání desítky jedinečných bossů, jejichž obtížnost vám občas má dát slušně zabrat, kvůli čemuž ve hře najdete rovnou tři úrovně obtížnosti, mezi nimiž půjde přepínat. Komplet vypadá na první pohled jako zajímavá indie záležitost, jíž bude jistě stát za to vyzkoušet.

Bound by Blades prozatím nemá stanovené datum vydání. Dorazit by však měl letos na Nintendo Switch, iOS, Android a PC, kde si ho už nyní lze dát do Wishlistu třeba na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama