Broken Roads Novinka RPG Broken Roads představuje milostný dopis všem fanouškům tohoto žánru

RPG Broken Roads představuje milostný dopis všem fanouškům tohoto žánru

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Zavzpomínejte si v pustině na sérii Fallout.

Reklama

Broken Roads je izometrickým RPG, které na první pohled evokuje vzpomínky na kultovní RPG staré i aktuální generace. Vidět v něm lze něco z Disco Elysium, starých dílů série Fallout i řady dalších výrazných děl. Jeho příběh vás vezme do Austrálie budoucnosti, která je ještě méně příjemným místem k životu než v současnosti. Všude kam se podíváte je pustina. Voda je nedostatkovým zbožím a divoké gangy jsou téměř na všech zásadních křižovatkách. Do tohoto světa přivedete jedinečného hrdinu, k němuž po časem můžete nalepit ještě další čtyři společníky ochotné pro něj položit život v náročných tahových soubojích.

Ty se stanou jednou z cest, jak řešit problémy. Nebudou však jedinou. Stejně jako v jiných klasických RPG i tady má být přítomna propracovaná škála možností jak v rámci úkolů dojít k jejich cíli. Někdy poteče krev, jindy využijete svůj šarm, či sáhnete po penězích. Inovativním prvkem má být morální kompas, jehož střelku budete definovat v průběhu hraní.

Velmi zajímavě vypadající RPG Broken Roads by mělo dorazit v průběhu roku 2023. Prozatím je oznámeno na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama