Novinka RTS The Valiant představuje společníky

RTS The Valiant představuje společníky

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na vaši cestě vás budou provázet muži z lidu, rytíři i štítonoška.

Reklama

Stejně jako brutální strategie Ancestors Legacy se chystaná RTS The Valiant nestane klasickým zástupce žánru, nýbrž osobitým dílem, které nepracuje s gigantickými armádami. Namísto nich se tu operuje s oddíly, jež jsou složené z určitého počtu vojáků. Většina z nich bude mít obyčejné velitele, část vám však nabídne jedinečné vůdce se specifickými schopnostmi a především jménem, jímž se bude moci během příběhové kampaně zapsat krví do historie po boku vašeho hrdiny.

Celkem se můžete těšit na čtyři unikátní šampiony doprovázené vždy několika vojáky zastupujícími jejich specializaci. Lučištník Konrad je mužem z lidu s dlouhým lukem, kterým rozsévá zkázu. Štítonoška Grimhilda je kapitánkou válečníků, s nimiž dokáže ustát jakýkoliv nápor. Na ofenzivu budete mít člena řádu pěšáka Reiharda Von Kemptena operujícího s obouruční sekerou, kterého podpoří rytíř Gascoine du Corban v čele těžké jízdy. Očividně se můžeme těšit na velmi zajímavé hrdiny, jež půjde použít v různých situacích. Už se nemohu dočkat až je uvidím v nějaké větší bitevní vřavě.

The Valiant prozatím nemá stanovené datum vydání. Vyjít by měla na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Pokud vás tato RTS oslovila můžete si jí dát do Wishlistu na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama