Ručně kreslená LUNA The Shadow Dust
Novinka Ručně kreslená LUNA The Shadow Dust

Ručně kreslená LUNA The Shadow Dust

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Linux Linux Apple Mac

Nádherná klikací hádanková adventura s dvojicí hrdinů v češtině.

Reklama

Asi si dovedete představit, jaká je to časově náročná práce pěkně poctivě snímek po snímku animovat celou hru? V krásné klikací hádankové adventuře LUNA The Shadow Dust takto tvůrci z čínského týmu Lantern Studio vyráběli každičký jeden snímek, jichž hra pro každou vteřinu pohybu renderuje 12 ve 3 vrstvách. K tomu do své nové hry připravili na 250 animovaných sekvencí a přes 20 minut střihových scén.

 

Ručně kreslená LUNA The Shadow Dust

 

LUNA The Shadow Dust je tak velmi podobně jako staré loutkové pohádky animována postaru za pomoci enginu Unity, takže také nabízí schválně drobně trhaný pohyb, který má právě evokovat dřívější animační techniky. Jedná se o tajemnou klikací adventuru z bočního 2D pohledu, která svůj příběh dvou hratelných postaviček vypráví naprosto beze slov. Na jediné texty narazíte pouze v menu hry, jež je dokonce počeštěné.

 

Ručně kreslená LUNA The Shadow Dust

 

Za stínem reality čeká na osvícení očarovaný svět. Prožijte kouzelné dobrodružství mladého chlapce a jeho podivného společníka, kteří společně řeší hádanky a kráčejí ve stopách starých vzpomínek. Vstupte do starobylé věže, která stojí na kraji světa, a vyřešte spletité hádanky, jež střeží tajemství velké věže.

 

Ručně kreslená LUNA The Shadow Dust

 

Hru si zakoupíte na GOGu, Humble Store, Mac App Store a Steamu za 17,99 EUR (cca 450,-), vyžaduje stažení jen 680 MB dat a k dispozici je i digitální kniha kresbiček či soundtrack. Výběr z hudby si můžete zadarmo poslechnout ze SoundCloudu, stále je ještě dostupná možnost stažení bezplatné demoverze pro PC a Macy. Pokud se přihlásíte k emailovému občasníku studia, tak od tvůrců jako poděkování za váš zájem obdržíte originální tapetu na plochu počítače i mobilu.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pQ5L280ACHc[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama