Ruiner dorazí na Switch
Ruiner Novinka Ruiner dorazí na Switch

Ruiner dorazí na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Akční top-down střílečka z roku 2017 dorazí na další platformu.

Reklama

Akční top-down střílečka Ruiner, za jejímž vývojem stojí studio Reikon Games, vyjde podle Devolver Digital již "brzy" také na konzoli Switch. Přitom na konzolích PlayStation 4, Xbox One a na PC (přes Steam), vyšla v září roku 2017 a naši recenzi najdete zde.

Ruiner je brutální akční střílečka, zasazená do roku 2091. V kybernetické metropoli Rengkok se "zadrátovaný" sociopat vrhá, pod vedením tajného přítele hackera, proti zkorumpovanému systému, hodlá odhalit pravdu a získal zpět svého uneseného bratra. Budete kombinovat přirozené reflexy, augmentace a arzenál padlých nepřátel, abyste zničili a rozebrali firemní titány z HEAVENu.

Ruiner nabízí bleskově rychlý boj, který pro poražení protivníků vyžaduje jemnou rovnováhu mezi hrubou silou a elegantními údery. Můžete se rozhodnout mezi výbuchy v davu nepřátel nebo zpomalit čas a ručně si vybrat cíle svého útoku a až pak vyvolat na bojišti bouři násilí.

Bojový arzenál je inspirovaný kyberpunkem. Vybavte se nejrůznějšími high-tech střelnými zbraněmi a chladnými zbraněmi na blízko. Využít můžete nejmodernější gadgety, jako je energetický štít, rozšířené možnosti pro vyhýbání se před útoky, omračování nepřátel nebo hackování cizí výbavy pro vlastní použití.

Za výjimečným soundtrackem stojí Khoven, DJ Alina a známý skladatel z anime filmů Susumu Hirasawa (třeba Paprika nebo Millennium Actress).

Zdroj: Devolver Digital

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama