Rustler alias středověké GTA
Novinka Rustler alias středověké GTA

Rustler alias středověké GTA

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC

Ukradněte koně, přejíždějte měšťany.

Reklama

Polští Jutsu Games mají za sebou velmi povedený simulátor operátora linky 911, v němž jsme z této pozice řešili různé akutní (i plané) případy lidí v tísni. Nyní jsou tito vývojáři zpět s titulem Rustler (Grand Theft Horse).

Jak již název trochu napovídá, jedná se o bláznivou variaci na první díly série Grand Theft Auto, v níž se vžijete do role středověkého kriminálníka, který se snaží o to, aby se ze sociálního "bahna" dostal do pozice bohatýra. Tato cesta je však velmi trnitá, jelikož se vyskytujeme v drsné době, kde se nikdo s nikým příliš nemaže a často se tak může stát, že vás občas propíchnou vidlemi (a nebo vy jeho).

Zároveň tvůrci upozorňují, že v jejich nové hře rozhodně nenaleznete žádnou historickou ani politickou korektnost, takže se máte připravit na přehnanou akci a vtípky na různá RPG klišé. Úkoly následně budete brát od čtyř frakcí: zkažených knězů, vykořisťovatelských obchodníků, zkorumpovaných strážích a nudných vesničanů. Toto běsnění si následně budete moci užít i v kooperaci s kamarády.

Rustler je již v pokročilé fázi vývoje a tedy by mohl vyjít ještě v tomto roce. Pro více informací sledujte jeho Kickstarterovou stránku, kde by se brzy měla objevit nová kampaň, ve které bychom se měli dozvědět další informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama