Rychlá akce Enter the Gungeon dorazí 5. dubna
Novinka Rychlá akce Enter the Gungeon dorazí 5. dubna

Rychlá akce Enter the Gungeon dorazí 5. dubna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Naběhněte se zbraněmi v ruce do dungeonů na PS4 a PC.

Reklama

Dodge Roll Games pro hráče milující frenetické přestřelky chystá nový dungeon crawler Enter the Gungeon. Na vydavatelskou stoličku usedl Devolver Digital a od něj již máme potvrzené datum vydání, které padlo pro PlayStation 4 a pro PC na 5. dubna.

Enter the Gungeon vám nabídne jednoho z hrdinů podle vlastního výběru a pak vás vhodí do gungeonu (ne, tohle není překlep). Vy se musíte probít sérií pater do nejníže položené části bludiště a překonat řadu monster a bossů. Nesmíte ale zapomenout sbírat cennou kořist a odhalovat skrytá místa. Pro nákup lepší výbavy můžete navštívit celou řadu prodejců a obchodů a získat tak do dalšího boje účinnější předměty.

Jednotlivé lokality se budou v Enter the Gungeon neustále vyvíjet a vašim příchodem se promění v peklo létajících nábojů. Hra elegantně spojuje pečlivě ručně vytvořené místnosti s procedurálně generovaným labyrintem, usilujícím zničit všechno, co do něj vstoupí. Prostředí ale reaguje na i to nejmenší vítězství a zvyšuje obtížnost přidáním silnějších nepřátel, jejich množství a také pastí.

Na výběr máte z několika takzvaných Gungeoneers. Každého z nich tíží stín minulosti, kterou chtějí svými činy změnit bez ohledu na následky. Skloubí se v nich rovným dílem odvaha a zoufalství a právě tito dobrodruzi jsou schopni se bez váhání ponořit do víru střel. Nebo se na chvíli schovat za jakýkoli úkryt, aby zůstali ještě chvíli naživu.

Mezi zbraněmi najdete i fantastické děla, schopna zničit všechno, co se jim dostane před hlaveň. Každá zbraň nabídne odlišnou taktiku a jedinečnou munici. Můžete používat rakety s elixíry, lasery a dělové koule, ale taký vypálit salvy bizarně efektivní duhy, ryb, pěnových šipek nebo dokonce včel!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama