Ryse: Son of Rome
Blogy čtenářů Recenze Ryse: Son of Rome

Ryse: Son of Rome

deywik

deywik

Nějaký ty slova na úvod:

Reklama

 

Nějaký ty slova na úvod:

Poprvé jsem o Ryse zaslechl jako o startovním titulu na novej Xbox.. Dokonce jsem četl, že hra má využívat hlavně kinect.. Mno nic..jak šel čas tak se objevilo video s možnostma Cryengine a já sem mohl naslintat kýbl a i to by bylo málo..pak přišel gameplay a hned jsem si musel pustit Gladiátora...potom se ke mě dostal Crysis 3, kterej byl pro mě naprosto dokonalej...totální gradace příběhu a emocí mě nenechala vůbec v klidu a dokonce jsem upustil i slzu..hudba naprosto famózní tuhle hru prostě miluju a získala si mě hrozně moc...po takovýhle náloži jsem čekal na ryse a včera jsem se dočkal..

První dojmy:

 

Hned co jsem přijel z pošty domů (to byl taky horor teď před ježichem..) tak jsem naládoval disk se hrou do toho novýho fešáka (abych pravdu řekl tak je to pěkně hnusná krabice :D ) od Microsoftu, naštěstí můj Xbox neměl hlad jako některý vadný kusy co vám chcou sežrat disky se hrou...Hned na úvod na mě skočil update co měl snad 3GB!! a poté instalace samotné hry (cca 36gb) do hry jsem se dostal po 5ti minutách, kde jsem projížděl krásně udělané menu hry..tak sem řekl zkusim hrát a co mě nečekalo..Game is installing wait for data... a čekal sem dalších 10min než se nainstaluje začatek hry..

Římská Jatka:

Teda Krtek (Crytek) se stim moc nemazal a do hry vás hodí jak číňan kočku do grillu...

Hra vás hned hodí do totálního pekla, kde lítaj kusy těl, ruce, nohy, uši, prdele..

Krátkej tutoriál vysvětlí co a jak mačkat a postupem hry cca první hodinku vám ukáže všechny možnosti jak naporcovat nepřátele na tisíce porcí tak aby se dostalo na každého k obědu..a i klidně k večeři.. Na ovládání si nemůžu nijak stěžovat..prostě klasická rubačka. Čeho jsem se bál už před vydáním hry byli klikačky na oddělování končetin..řeknu to asi takhle nakrájel jsem něco přez 2500 kusů a pořád je to neuvěřitelně zábavný..ve hře jsou různá komba, perky, které odemykáte a porcování má hned jiné koření. :) Dokonce můžete porcovat v coopu (jen online) v aréně, která se různě mění a dává různé druhy masa do mlejnku. Pak v online režimu získáváte lepší brnění, zbraně a různé kravinky..ta hra je hroznej žrout času.. :) Do online režimu se vložim, až si hru projdu znova na nejtežší obtížnost a doplnim online část.

 

Příběh řezníka:

Příběhově se mi hra líbila..nevim co víc psát všechno by byl spoiler, ale příběh alá Bioshock: Infinite nečekejte, jedná se o jednoho nasranýho římana, kterýho nasral někdo jinej a ten říman to nenechá jen tak a de mu zpráskat kožich..za celou jeho výpravou vypráská několik lesů,přístavů,měst,pláží..no je pořád na co se dívat. :-))

 

Grafika...počkat to nebyl film ?

No co jinýho říct...celou dobu si myslíte, že hrajete film..já prostě žasnul a nedokážu si vysvětlit co se dělo u mě v obýváku.. grafika je naprosto bezkonkurenční tady nemá cenu se vyjadřovat.. Hudba,zvuky naprosto úžasný..nejde popsat..byl jsem jako v kině..jo občas mě hra nasrala tim, že mi vypla zvuk u rozhovoru a měl jsem jen titulky, ale to se stalo jen 2x maximálně, takže zanedbatelný...

Ryse: Son of Rome

Verdikt

Tak řezník z říma si mě získal..zpracování je bezkonkurenční.. hratelnost standartní rubačka, příběh je revenge story s epickým finále... Hra se vážně s ničim a nikym nesere končetiny lítaj všemi směry..brutalita nezná hranic..konečně pořádná odreagovačka na vánoce. :-))

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Příběh
Grafika
Zvuky + epická hudba
Prostředí
Online obsah
Občasné bugy
Krátka herní doba
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama