S Assassin's Creed 3 do Ameriky?
Novinka S Assassin's Creed 3 do Ameriky?

S Assassin's Creed 3 do Ameriky?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

27

O zasazení regulérního třetího dílu Assassin's Creed se spekuluje už dlouho. Napoví nedávno vydané DLC? <strong>POZOR SPOILERY!</strong>

Reklama

The Da Vinci Disappearance podle mnohých fanoušků nebylo pouze dalším příběhovým rozšířením. Konec balíčku prý totiž poukazuje, kterým směrem by se série mohla dále ubírat.

SPOILER: Ti z vás, kteří už mají dohráno jistě ví, že na konci DLC Da Vinciho zachráníte a společně s ním se dostanete do tajné komnaty, v níž leží tajemství Pythagorejců.

V lokaci se nachází socha a nad ní ohromná díra. Když se pak Ezio dotkne piedestalu, zjeví se mu čísla a písmena, z nichž Leonardo zapíše jeden řádek - 43, 39, 19, N, 75, 27, 42, W.

Ve hře se postavám čísla rozluštit nepodaří (operuje se s premisou, že Pythagorejci věřili, že je vše v přírodě složeno z čísel a rovnic; ty pokud se vám podaří rozluštit ... chápete, kam to míří) a se slovy, že nebyly určeny pro ně mizí ze scény.

Hráčům však zapsaný řádek připomněl souřadnice, jež na mapě ukazují k, světe div se, díře v zemi nedaleko městečka Glenfield ve státě New York, nedaleko kterého proběhla během občanské války bitva o Saratogu.

Toto zjištění rozpoutalo na internetu bouři, z níž většině hráčů vychází jediný logický závěr. Nový Assassin's Creed se bude odehrávat v USA během občanské války. Co myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama