S battle royalem se v základní verzi nového Call of Duty nepočítá
Call of Duty: Modern Warfare Novinka S battle royalem se v základní verzi nového Call of Duty nepočítá

S battle royalem se v základní verzi nového Call of Duty nepočítá

David Křenek

David Křenek

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Primárním cílem je kvalitní klasický multiplayer.

Reklama

Nebyl by to obvyklý den, kdybychom jsme se nedozvěděli o novém battle royale titulu, módu, či čímkoliv s tímto pro mnohé až alergickým slovem dnešní doby spjatým. Loňské Call of Duty: Black Ops 4 obohatil vůbec poprvé nový mód Blackout. Vás, které toto pokračování kultovní série minulo nemusím napínat díky předchozí větě, jelikož se jednalo přesně o to, co si myslíte. Avšak dle reakcí a recenzí to do série přineslo svěží vítr a mód byl velmi kladně přijat. Vývojáři letošního připravovaného Call of Dudy: Modern Warfare jsou si tohoto režimu vědomi, co by do potenciálu, avšak do základní verze hry jej nechystají.

Joe Cecot, ředitel designu pro multiplayer řekl IGN, že Black Ops 4 a Modern Warfare jsou dvě odlišné hry. Jsme velcí fanoušci battle royale módu a máme rádi velký počet hráčů s takovými možnostmi, ale právě teď jsme zaměřeni na základní multiplayer." Dále dodal, že studio pracuje na moderním a autentickém válčení spojeném s realistickými zbraněmi. Tedy k sérii Modern Warfare, jak ji dobře známe.

V současné době je největší počet hráčů Modern Warfare nalezen v módu Ground War, který podporuje až 40 hráčů. Letos v říjnu se plánuje, že Ground War bude podporovat více jak 100 hráčů. Dále pak bude ve hře nový režim Gunfight, který bude představovat bitvy 2vs2 závislé na dovednostech a taktických schopnostech hráčů.

Od září bude Infinity Ward hostovat soukromé a veřejné beta testy. První kolo, které je naplánováno výhradně pro předobjednatele na PS4 začíná 12. a končí 13. září. Druhé kolo bude k dispozici všem majitelům PS4 od 14. do 16. září. Ti, kteří si titul předobjednali na PC a Xbox One mohou testovat od 19. do 20. září společně s PS4. To vše vyvrcholí finálním testem přístupným pro kohokoliv, který je naplánován mezi 21. a 23. zářím na všech třech platformách.

Call of Duty: Modern Warfare vyjde 25. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Konzolové verze předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama