S Battlezone: Gold Edition nebudete potřebovat VR
Battlezone Novinka S Battlezone: Gold Edition nebudete potřebovat VR

S Battlezone: Gold Edition nebudete potřebovat VR

Yurris CZ

Yurris CZ

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Střílečka poprvé zamíří i na Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama

V roce 2016 vývojáři z Rebellion Developments převedli legendární střílečku s tanky Battlezone do moderního až futuristického kabátku, tehdy pouze pro PlayStation VR. O rok později se ke slovu dostala také PC verze s nutností použití headsetu pro virtuální realitu Oculus Rift či HTC Vive. Nyní však zajásají i majitelé Xboxu One a Ninteda Switch, Battlezone totiž poprvé zamíří i na tyto platformy. Velkou změnou také bude, že titul půjde hrát bez brýlí pro virtuální realitu.

Vydavatel se rozhodl pro název Battlezone: Gold Edition, vyjde pro všechny výše zmíněné platformy (ano, znova i na PS4 a PC). Pokud už ovšem hru vlastníte, obdržíte bezplatnou aktualizaci doplňující hru o obsah Gold edice. Obsahem budou všechna doposud vydaná DLC, která se většinou skládala z kosmetických doplňků. Dále se dočkáme Classic módu, který můžou herní veteráni znát z původní verze Battlezonu z osmdesátých let. Jen upozorním, hráči používající virtuální realitu, ale i ti bez ní budou moci bez problému hrát spolu, popř. proti sobě.

Battlezone: Gold Edition vychází už 1. května pro PlayStation 4, Xbox One a PC. hráči na Nintendu Switch se hry dočkají někdy během léta. Níže můžete zhlédnout oznamující trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama