S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se po vydání dočká multiplayeru i příběhových rozšíření
i Zdroj: GSC Game World
Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se po vydání dočká multiplayeru i příběhových rozšíření

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se po vydání dočká multiplayeru i příběhových rozšíření

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Autoři hry promluvili také o stavu konzolových verzí.

Reklama

Vývojáři ze studia GSC Game World v rozhovoru pro magazín Wcftech prozradili několik zajímavých informací, které se týkají chystané akce S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. V první řadě jsme se dozvěděli, že je jako součást dodatečné podpory po vydání v plánu přidání multiplayeru

Autoři se však zatím dle svých plně soustředí na singleplayerový zážitek. Práce na režimu pro více hráčů by se tedy měly naplno rozběhnout až po vydání. Při zmínce o dodatečném obsahu vývojáři dále zmínili plán na velké placené přídavky i bezplatné aktualizace. Vše tedy nasvědčuje tomu, že vývoj druhého Stalkera rozhodně neskončí samotným vydáním základní hry.

V současnosti se však studio primárně koncentruje na optimalizaci a eliminaci bugů. I na toto téma zazněly ve zmiňovaném rozhovoru důležité informace. Pozornost si zaslouží například zmínka o aktuálním stavu verze pro konzoli Xbox Series S, která podle vývojářů běží zhruba na 35 FPS. 

Hráči na výkonnějším Xboxu Series X by si naproti tomu měli hru užít v režimu výkonu na stabilních 60 FPS. Chybět ale nebude ani režim kvality, který nabídne detailnější grafiku a vyšší rozlišení výměnou za hraní ve 30 FPS. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl vyjde 20. listopadu na PC (Steam), Xboxu Series X/S i v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama