Saint Seiya: Soldiers' Soul představuje schopnosti God Cloth
Novinka Saint Seiya: Soldiers' Soul představuje schopnosti God Cloth

Saint Seiya: Soldiers' Soul představuje schopnosti God Cloth

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

God Cloth jsou jedny z nejsilnějších postav.

Reklama

Pomalu se nám blíží vydání nového dílu bojovkové série Saint Seiya, tentokráte s podtitulem Soldiers' Soul. Vydavatelská společnost Bandai Namco pokračuje v mediální kampani a tak se můžete podívat na nový trailer se Saint Seiya bojovníky, představující výběr z různých arků celé anime série a možnosti využití síly obleků God Cloth.

Jak asi fanoušci ví, God Cloth jsou jedny z nejsilnějších postav a díky tomu se v Soldiers' Soul pravděpodobně nevyhneme nějakým zajímavým situacím, kdy se proti sobě postaví dva bozi. Souboje tak dostanou úplně jiný náboj a budou daleko rychlejší a ničivější.

Tento dlouho očekávaný návrat Saint Seiyai je zde i díky novému anime, vysílaném po celém světě od dubna roku 2015. K životu se díky němu vrátili legendární Gold Saints oblečeni do God Cloth. Podle tvůrců poběží hra na PC a PlayStationu 4 při 60 snímcích za vteřinu. Nabízí lepší hratelnost, nová komba a nové pohyby. Západní vydání navíc bude obsahovat původní japonštinu a dále třeba mexický a brazilský dabing. Mezi titulky pak nejdeme kromě klasické nabídky i španělštinu a brazilskou portugalštinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama