Saints Row Novinka Saints Row se dočkalo celé řady novinek a změn

Saints Row se dočkalo celé řady novinek a změn

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Velkou aktualizaci doprovodilo první rozšíření.

Reklama

Městská akce Saints Row, která vyšla v srpnu loňského roku na PC (Epic Games Store) a minulou i aktuální generaci konzolích, obdržela první větší DLC. Rozšíření nese název The Heist & The Hazardous a přináší 3 nové mise, helikoptéru MDI-815A, 4 nové wingsuity či 18 kosmetických předmětů. Tento přídavek je součástí Expansion Passu a dražších edic. Samostatně je k zakoupení za necelých 300 korun.

Vývojáři ze studia Deep Silver Volition zároveň s novým rozšířením přinesly podstatné změny také do základní hry. V rámci bezplatné aktualizace s podtitulem Sunshine Springs se poslední Saints Row dočkalo úplně nové čtvrti, která rozšíří původní město.

Dále došlo k přepracování výraznému soubojů. Vývojáři konkrétně dle připomínek hráčů snížili odolnost veškerých nepřátel, upravili systém zaměřování a zvýšili množství dostupné munice. Výsledkem by měla být rychlejší a plynulejší hratelnost. Dále došlo k přidání Selfie režimu, úpravě uživatelského rozhraní a zvuků nebo vylepšení kooperace. Kompletní seznam změn si můžete prostudovat na oficiálních stránkách.

I přes rozporuplné přijetí hry a pouze lehce nadprůměrné recenze jsou v plánu další aktualizace a rozšíření, které vývojáři poodhalili na konci března. Další větší update by měl přijít v průběhu července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama