Sam Fisher skutečně navštíví Ghost Recon Wildlands
Ghost Recon: Wildlands Novinka Sam Fisher skutečně navštíví Ghost Recon Wildlands

Sam Fisher skutečně navštíví Ghost Recon Wildlands

Yurris CZ

Yurris CZ

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Již zítra nás čeká nelehká mise, k úspěchu nám však pomůže jeden slavný agent...

Reklama

Ubisoft před pár dny dal jasně najevo, že na oblíbeného agenta Sama Fishera ze série Splinter Cell rozhodně nezanevřel. Zprvu nebylo jasné, jestli vůbec Sam osobně zasáhne do kooperativní akce Ghost Recon Wildlands. Nové informace a screenshoty přináší radostnou zprávu, slavný agent teď už jistě čeká na nejbližší let do Bolívie, aby mohl sám řídit speciální bezplatnou misi, která dorazí už zítra 10. dubna.

V operaci zvané The Call v Bolívii budeme čelit dost možná nejtěžší výzvě ze všech. Po boku Sama se pokusíme zastavit předání vysoce tajných informací od zběhlé agentky CIA kartelu Santa Blanca. Vysoce riziková infiltrační oblast se bude nacházet v teritoriu La Cruz. Celou stealth misi navíc bude komplikovat silný déšť a rouška noci. Za úspěšnou kompletaci získáte jako odměnu Samovy charakteristické brýle pro noční vidění. Celou operaci si můžete vychutnat sami, ale samozřejmě i s přáteli v kooperaci.

Vzácný host ovšem není jedinou položkou v zítřejší aktualizaci. Update přinese také novou třídu – Echelon Assault. Tato třída bude mít přístup k útočné pušce SC-4000, minám a speciální schopnosti Sonar Pulse. Vymoženost umožní vidět na krátkou vzdálenost nepřátele nejen skrze zdi. Dále bude představen i nový mód pro PvP režim Ghost War s názvem Sabotage. V módu musí jeden tým zajistit a udržet cíl před vypršení časového limitu, bránící tým se zase snaží dostat cíl zpět pod kontrolu. Sabotage přinese také 5 nových map.

Hra Ghost Recon Wildlands vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Snad se Sam Fisher brzy podívá do herního světa i ve své vlastní hře. Víme, že Ubisoft pokračování série Splinter Cell plánuje, podle spekulací má dorazit v letošním roce, ale ještě nic nebylo oficiálně oznámeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama