Samurai Warriors 4-II vyjde v limitované edici
Samurai Warriors Novinka Samurai Warriors 4-II vyjde v limitované edici

Samurai Warriors 4-II vyjde v limitované edici

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Exkluzivní PS4 edice bude na NISA Europe Online Store stát 54,99 liber.

Reklama

Minulý měsíc oznámila společnost Koei Tecmo vydání silně omezeného množství limitované edice hry Samurai Warriors 4-II v Severní Americe. Možná že už někteří fanoušci začali zjišťovat možnosti dovozu této limitky, ale nyní už není důvod se znepokojovat. Vydavatel totiž oznámil, že se stejná edice pro konzoli PlayStation 4 dostane také na evropský trh.

K mání bude za 54,99 liber (cca 2050 Kč) prostřednictvím obchodu NISA Europe Online Store a bude obsahovat kopii hry Samurai Warriors 4-II ve verzi pro PS4, 80ti stránkový artbook v pevné vazbě (13,5 x 17,3 cm), originální jednodiskový soundtrack v krabičce s 13 skladbami a sběratelskou krabičku.

Předobjednávky začínají 2. září v 13:00 našeho času.

Samurai Warriors 4-II je herní sága, zaměřená na hrdiny. Na rozdíl od předchozích Samurai Warriors her, kde se příběh postupně odvíjel podle vašeho prozkoumávání různých oblastí feudálního Japonska, se tento titul zaměřuje více na jednotlivé postavy a vypráví svůj příběh prostřednictvím 13 různých, nových kapitol. Ty jsou zaměřeny hlavně na devět postav, se kterými jste se již mohli setkat v Samurai Warriors 4. Dále na trojici fanoušky oblíbených hrdinů z předchozích titulů a jednoho úplně nového přírůstku jménem Naomasa Ii.

Hra Samurai Warriors 4-II vyjde pro PlayStation 4 v krabicové i digitální verzi, pro PlayStation 3 a PS Vitu pouze digitálně a pro PC platformu přes službu Steam v Evropě 2. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama