Sandboxová hra Astroneer se podívá i na PlayStation 4
Astroneer Novinka Sandboxová hra Astroneer se podívá i na PlayStation 4

Sandboxová hra Astroneer se podívá i na PlayStation 4

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4

Majitelé konzole od Sony se dočkají již v listopadu.

Reklama

Astroneer, sandboxová hra od studia System Era Softworks, přistála ve formě předběžného přístupu na Steam již v roce 2016. Od té doby na ní vývojáři velmi pilně pracovali a letos v únoru konečně došlo na její plné vydání, kdy se kromě PC dočkali i majitelé konzole Xbox One. Titul byl přijat poměrně vřele, o čemž ostatně svědčí i hodnocení hry, které se na Metacriticu zastavilo na hodnotě 71 bodů ze 100 pro PC, respektive 73 pro Xbox One, kdy byla chválena především volnost v úpravě světa, příjemná stylizace a skvělá hudba.

A nyní se tento příjemný kousek podívá i na domácí konzoli od Sony, což prozradil nedávno vydaný trailer na kanále producentů hry Gearbox Software. Verze pro PlayStation 4 bude obsahovat veškerý obsah, jenž je součástí verze pro osobní počítače a zároveň se dočká bonusu v podobě exkluzivního obleku a kosmonautovo hledí. Hra tedy na této platformě vyjde již s Explorer updatem, jenž se na PC a Xbox One podívá 4. září.

Společně s ukázkou vyšel i krátký článek na PlayStation Blogu od Joe Tirada ze System Era Softworks, v němž se rozpovídal ohledně designu obleku pro hlavní postavu.

Datum vydání pro PlayStation 4 bylo stanoveno na 15. listopadu a pokud si hru předobjednáte, získáte i přístup k hernímu soundtracku a exkluzivnímu tématu pro váš stroj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama