Sandboxová Terrarie na vrcholu
Terraria Novinka Sandboxová Terrarie na vrcholu

Sandboxová Terrarie na vrcholu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Nintendo 3DS 3DS Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Po vydání finální aktualizace se hře velice daří.

Reklama

Sáhodlouhé čekání je konečně u konce a pixel-artový sandbox Terraria se po mnoha letech dočkal svého posledního obsahového updatu s označením 1.4 - Journey's End.

Ten do hry přidává obrovskou porci nových věcí, mezi nimiž je více než 800 kousků nového vybavení, různí nepřátelé, místa pro prozkoumání, nový systém "spokojenosti" pro NPC, rychlé cestování a k tomu můžete hrát třeba golf. A jelikož autoři tímto updatem na hře přestávají aktivně pracovat, tak do ní zaimplementovali populárního managera módů tModLoader, čímž v podstatě předávají obsahovou budoucnost do rukou fanoušků.

Nicméně tato závěrečná aktualizace byla rozhodně velice očekávaná, jelikož Terrarie překonala svůj největší počet souběžně hrajících hráčů, kdy se číslo tentokrát zastavilo na počtu 486 918, což ji vyneslo na třetí příčku nejhranějších her na Steamu (před ní byla jen populární dvojice titulů CS: Go a Dota 2).

Zároveň se momentálně stala tou nejprodávanější hrou na Steamu, což je opravdu úctyhodné, přihlédneme-li k tomu, že se do této doby již prodalo více než 14 miliónů kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama