Novinka Saturday Night Live si dělá legraci z nedostatku konzolí PS5

Saturday Night Live si dělá legraci z nedostatku konzolí PS5

Ondřej Partl

Ondřej Partl

14
Platformy PlayStation PlayStation 5

Ale Eminem jednu získal.

Reklama

Dříve či později jste jistě museli na internetu narazit na některé skeče z populární americké noční televizní show nazvané Saturday Night Live.

V té si skupina komiků pravidelně dělá satirickou legraci z různých témat, ať už se jedná o politiku, celebrity či trochu všednější situace.

Tentokrát si tahle parta vzala na paškál konzoli PlayStation 5, respektive její nedostupnost po celém světě, včetně Severní Ameriky.

V nejnovější skeči se totiž podíváme na severní pól za Santou Clausem (Jason Bateman), kterému elfové předčítají dopisy od dětí, přičemž jeden je trochu zvláštní.

Ten pochází od člověka jménem Stu (Pete Davidson), jenž mu píše o tom, že k Vánocům chce pouze jednu věc - PlayStation 5.

Stu se samozřejmě předtím snažil prohledat různé obchody, jako je Wallmart či Gamestop, avšak velice brzy zjistil, že konzole jednoduše nejsou skladem. Proto se rozhodne napsat Santovi, žádajíc o tuto konzoli, přičemž se s každým jeho dopisem stává více a více neortodoxní a násilný.

Samozřejmě celé video je parodií na píseň Stan od slavného rappera Eminema, který se na konci dokonce objeví v malé cameo roličce, v níž si rozbaluje svůj PlayStation 5.

Kromě toho se taktéž dočkáme Eltona Johna v podání Bowena Yanga, což odkazuje na předávání cen Grammy z roku 2001, kde rapper s Eltonem s touto písní vystoupili.

Na další scénky se můžete podívat na oficiálním YouTube kanálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama