SBK 2011 Novinka SBK 22 oficiálně oznámeno, závodní série se vrací po deseti letech

SBK 22 oficiálně oznámeno, závodní série se vrací po deseti letech

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Licencované suberbiky jsou zpět.

Reklama

Vývojáři z italského studia Milestone se před časem pochlubili zakoupením práv na hru z prostředí Mistrovství světa superbiků (WSBK). Oznámení samotného titulu proto bylo pouze otázkou času.

Nově odhalená hra nese název SBK 22 a dle očekávání nabídne kompletní soupisku motocyklů, týmů, jezdců a okruhů z aktuální sezony superbiků. Chybět díky tomu nebude ani trať v Mostě. Autoři dále slibují realistickou fyziku a příklon k simulaci.

Z pohledu obsahu má hra nabídnout propracovanou kariéru s důrazem na vývoj motorky a správu týmu. Příznivce multiplayeru by mohly potěšit online závody až pro 12 hráčů. Ze sesterské série MotoGP, které má studio Milestone dlouhé roky pod palcem, si SBK 22 kromě jiného vypůjčí systém umělé inteligence s přízviskem A.N.N.A.

SBK 22 vyjde 15. září na PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Dosud poslední díl licencovaných superbiků s podtitulem Generations vyšel v roce 2012, takže se letos značka vrátí po rovných deseti letech. Vůbec první díl série studio Milestone ve spolupráci s Electronic Arts vydalo v roce 1999.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama