Scalebound na screenshotech z Gamescomu
Scalebound Novinka Scalebound na screenshotech z Gamescomu

Scalebound na screenshotech z Gamescomu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Plus možnosti přizpůsobení si vašeho draka.

Reklama

Společnosti Microsoft a Platinum Games vydaly na letošním Gamescomu nové screenshoty z chystané dračí akce Scalebound. Ano, není toho zrovna moc, jsou jen čtyři, ale i tak za ně buďme rádi. Najdete je níže v novince.

Toto akční RPG od režiséra Hideki Kamiya sleduje osudy Drewa, který je ze Země vtažen do podivného a nebezpečného světa jménem Draconis, a je svázán s na pohled hrůzostrašným, ale ušlechtilým drakem jménem Thuban. Ten je poslední svého druhu a společně s Drewem musí bojovat a porazit mocné nepřátele, kteří ohrožují jak Draconis, tak i Zemi. Sám Hideki Kamiya o Scaleboundu již několikrát řekl že jde o jeho „vysněnou hru”.

Kromě nových obrázků máme potvrzeno, že jsou Drew a Thuban vzájemně propojeni a sdílí i svou životní sílu. Použitím schopnosti Dragon Link můžete sloučit jejich mysl do jedné. Dále lze přepínat hru z pohledu zpoza Drewova ramena do first-person perspektivy, kde může Drew snáze řídit Thubana.

Zároveň si svého draka můžete přizpůsobit. Ve hře Scalebound existují tři typy draků: vyvážený typ rex, těžký a odolný typ tank a rychlá wyverna. Atributy svého draka ale můžete změnit pomocí drahokamů a dodatečné úpravy lze provést prostřednictvím brnění a gem buffů.

Kreativní producent z Platinum Games Jean Pierre Kellams vysvětlil způsoby, jaké budete mít v přizpůsobování draků možnosti. Existují tři různé způsoby přizpůsobení: morfování, přidáváním různých částí a brnění. Jak už bylo řečeno, existují zde tři typy draka a tím se mění i samotný základ. Rex, tank a wyverna mají i své vlastní povahové rysy. Morfování vám umožňuje kombinovat v dračích svatyních tyto typy dohromady pomocí drahokamů. Například můžete kombinovat sílu tanka a rychlost wyverny a vytvořit hybrid těchto dvou typů. Morfování pak nezmění pouze fyzické atributy, ale vzhled draka.

Kromě toho můžete drakovi přidat trvalé buffy. Ty pak změnit nejen jeho fyzický vzhled, ale také jeho základní charakteristiky. Přidáním různých částí, různých dílů většinou zvednete útočné schopnosti, zatímco brnění logicky vypomůže s obranou. Pokud si ale hráči pro svého draka koupí brnění, musí jej udržovat v pořádku, protože nejhorší je, když se vám zničí uprostřed boje.

Kromě možností přizpůsobení draka bude Scalebound obsahovat také kooperativní hru a obří bossy, na které se můžou vrhnout dohromady až čtyři hráči. Záběry z tohoto hraní můžete najít níže.

Scalebound ve verzi pro Xbox One a PC vyjde v roce 2017, i když měl původně naplánováno vydání na tento rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama